Luni, 06 August 2018 15:52

Se caută degustători de Nutella şi Kinder. Vor fi plătiţi cu 10.000 de dolari, dar sunt două condiţii

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dacă ai visat dintotdeauna să deguști ciocolată și să mai fii și plătit pentru asta, atunci acum ar putea fi șansa ta. Compania Ferrero angajează 60 de persoane care să se mute în orașul pitoresc Alba, din Italia, pentru a deveni degustători profesioniști de Nutella, bomboane Ferrero-Rocher, Tic-Tac și ciocolată Kinder.

Potrivit Travel&Leisure, cele 60 de posturi disponibile se adresează amatorilor, iar candidaților nu li se cere o pregătire specială.

Cei care vor fi selectați vor trebui să se mute în Italia, lângă sediul companiei.

Începând cu luna septembrie, ei vor intra într-un program de training care va dura trei luni, timp în care vor învăța tehnici de degustare.

La finalul trainingului, 20 de candidați considerați cei mai talentați vor fi angajați part-time și vor lucra două zile pe săptămână, câte două ore pe zi.

Anunțul de angajare a fost publicat în limba italiană, ceea ce înseamnă că doritorii trebuie să cunoască această limbă. Singurele cerințe sunt ca cei care aplică la job să nu aibă alergii și să poată folosi computerul.

Candidații care vor fi angajați part-time vor fi plătii cu 10.000 de dolari pentru întreaga perioadă. De asemenea, lor li se permite să aducă încă o persoană cu ei în Italia, indiferent că este vorba despre o rudă sau un prieten.

Sursa: Digi24

 

   

1 comentariu

  • Link la comentariu dax Luni, 06 August 2018 17:32 postat de dax

    Palmier placut!
    Sa vedem dupa cate degustari facem cancer si la ce.

    The main ingredients of Nutella consist of sugar and palm oil (greater than 50 %)
    Palmierul este un copac pe care nu te apuci sa'l mananci, ca nu scrie pe el mananCA'MA.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.