Sâmbătă, 08 Septembrie 2018 11:48

Cauza morţii solistei The Cranberries a fost dezvăluită

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dolores O'Riordan, solista grupului irlandez The Cranberries, a murit în luna ianuarie a acestui an înecată în cadă pe fondul consumului excesiv de alcool, potrivit unui raport al legiştilor citat de BBC și News.ro. Cântăreaţa, care avea 46 de ani, a fost găsită scufundată în cada din baia camerei ei de hotel din Londra. Moartea sa a fost „un accident”, a spus medicul legist.

O'Riordan a murit pe 15 ianuarie după ce a băut alcool în exces, au declarat medicii la audierea din Westminster. Corpul ei nu prezenta răni sau dovezi că ar fi încercat să îşi facă rău, notează Digi 24.

Potrivit anchetei, în camera de hotel a cântăreţei au fost găsite numeroase sticle - cinci recipiente mici şi o sticlă de şampanie -, dar şi flacoane cu medicamente prescrise de medic. Testele toxicologice au arătat că artista ingerase doar cantitatea prescrisă de medicamente, însă avea 330mg de alcool la 100ml de sânge - ceea ce înseamnă că era într-o avansată stare de ebrietate, cel puţin dacă ne raportăm la limita pentru condus de 80 mg.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.