Alege să respiri un aer mai curat

Alege să respiri un aer mai curat

Problemele respiratorii sunt tot mai comune în ziua de azi şi există mai mulţi factori care au un cuvânt greu de spus în acest sens. Important este să ştim cum să le ţinem la distanţă, iar un Inhalator InSalin este un dispozitiv care nu trebuie să lipsească din arsenalul nimănui, fiind potrivit atât pentru adulţi, cât şi pentru copiii care suferă de probleme respiratorii.

Un sistem eficient

Acest dispozitiv este eficient pentru a ţine la distanţă nenumărate afecţiuni la nivelul aparatului respirator, de la alergii, până la astm bronşic, sinuzite, rinite sau bronşite. De asemenea, acesta este portabil şi foarte uşor de folosit, motiv pentru care poate fi ales în nenumărate medii. Se încarcă cu granule produse din sare gemă alimentară care a fost special aleasă şi obţinută prin cristalizare, în urma unor tratamente termice şi mecanice absolut esenţiale pentru atingerea unui nivel ridicat de calitate.

Inhalatorul InSalin este un dispozitiv medical care produce micro-particule uscate de clorură de sodiu şi care se dovedeşte a fi foarte eficient ca modalitate ce vine în completarea altor tratamente pentru mai multe afecţiuni la nivelul cailor respiratorii superioare şi inferioare. Clorura de sodiu fină este uşor aspirat de către căile respiratorii şi se dizolvă încă din faza de sol a peliculei de mucus, care devine mai fluid, astfel încât efectul inflamator scade.

O mulţime de beneficii

Un mini inhalator cu sare are mai multe efecte, atât la nivelul general al sănătăţii, cât şi efecte terapeutice, efecte igienice ambientale şi efecte medicale preventive. Astfel, folosind Inhalatorul InSalin te vei putea bucura de un somn liniştit, cu adevărat odihnitor, de o stare de confort psihic, dar şi de o diminuare a problemei sforăitului. Persoanele cu probleme respiratorii pot observa numeroase îmbunătăţiri la nivelul aparatului respirator, aerul respirat devenind mai proaspăt. Printre efectele benefice putem aminti şi de faptul că acest purificator de aer se poate folosi ca adjuvant în rândul persoanelor care se confruntă cu diferite probleme ale cailor respiratorii, însă şi pentru cei care nu au probleme de sănătate.

De exemplu, în cazul afecţiunilor pneumologice se pot obţine rezultate foarte bune, indiferent că vorbim de astm bronşic, bronşite, silicoze, bronşite astmatiforme sau bronsiectazii. Şi persoanele care se confruntă cu insuficiente respiratorii vor avea de câştigat atunci când folosesc un Inhsalator InSalin.

Dispozitivul poate fi văzut şi ca un mecanism foarte bun de protecţie al organismului în fata infecţiilor respiratorii, fiind asigurată funcţionarea optimă a sistemului muco-ciliar care acoperă interiorul aparatului respirator. Acesta este ca o barieră de protecţie a oganismului în faţa a nenumăraţi agresori externi pe care îi putem întâlni în aerul pe care îl respiri, de la praf, până la alergeni, bacterii, viruşi şi nu numai.

Aerul salin ajută la activarea sistemului mucociliar, astfel că simpla utilizare a Inhalatorului InSalin poate fi o modalitate foarte bună prin care să se ţină la distanţă problemele respiratorii.

De-a lungul timpului au fost efectuate numeroase studii pentru a se urmări în timp eficiența aparatelor Salin şi astfel s-a descoperit faptul că ajută la reducerea majoră a infecţiilor respiratorii de sezon şi bacteriene.

Mai departe, printre efectele igienice ambientale putem aminti de reţinerea prafului, eliminarea mirosurilor neplăcute şi a fumului de ţigară, iar aerul se îmbunătăţeşte considerabil, devenind mult mai plăcut de respirat.

Calitate certificată

Inhalatorul InSalin este certificat medical CE clasă 1, astfel că îi este recunoscută eficiența şi calitatea pe întreg spaţiul Uniunii Europene.

Aerul curat şi benefic de salină poate să ajungă direct în orice încăpere ai nevoie prin intermediul unui asemenea dispozitiv. Alege calitatea produselor Salin!

Image
Image
Image