Anchetă internă, la Petrolul, după scandalul de la casa de pariuri, în care au fost implicați și jucători ai echipei

Anchetă internă, la Petrolul, după scandalul de la casa de pariuri, în care au fost implicați și jucători ai echipei

FC Petrolul Ploiești a anunțat, joi, că a demarat, în regim de urgență, o anchetă internă, după conflictul petrecut în weekend, în zona unei agenții de pariuri din Ploiești. Sâmbătă seară, jucătorul Mihai Constantinescu a fost victima unei agresiuni fizice.

“O comisie disciplinară internă a inițiat o analiză a situației, imediat după incidentul regretabil, cu scopul de a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc conflictul.

Membrii comisiei au discutat cu cei trei jucători, martori ai incidentului nedorit, cu toții precizând că, în niciun moment, nu au încălcat regulamentul clubului sau codul de conduită sportiv și că motivul agresiunii fizice a fost un conflict verbal între Mihai Constantinescu și mai mulți tineri aflați în zona respectivei agenții de pariuri.

FC Petrolul Ploiești a pus de îndată la dispoziția autorităților toate informațiile și documentele solicitate și va continua să colaboreze îndeaproape cu oficialitățile reglementatoare, pentru identificarea cauzelor și împrejurărilor producerii conflictului.

În așteptarea finalizării anchetei interne și a concluziilor ce vor decurge în urma acesteia, clubul nostru reiterează faptul că nu tolerează, sub nicio formă, abaterile de la regulamentul echipei, rămânând un apărător ferm și consecvent al principiilor eticii sportive” se arată în comunicatul transmis, astăzi, de clubul ploieștean.

 

Image
Image
Image