Circulație oprită pe drumul către Cota 1400 din Sinaia, din cauza condițiilor meteo

Circulație oprită pe drumul către Cota 1400 din Sinaia, din cauza condițiilor meteo

Infotrafic a anunțat, duminică, oprirea circulației pe DC 134 Sinaia (drumul spre Cota 1400). Măsura a fost luată din cauza condițiilor meteo.

“Din cauza precipitațiilor căzute în ultimele ore, respectiv lapoviță și ninsoare, pe partea carosabilă a DC 134 s-a format un strat de gheață care pune în pericol siguranța traficului rutier.

Întrucât configurației zonei face dificilă intervenția utilajelor pentru deszăpezire, s-a procedat la închiderea temporară a circulației pe  D.C. 134 (drumul către Cota 1400), pe tronsonul Cabana Schiori – Cota 1400.

Accesul la obiectivele turistice și domeniul schiabil se poate realiza prin intermediul instalațiilor pe cablu, respectiv telecabina și telegondola.

Pe sectorul de drum în cauză se va interveni pentru deszăpezire imediat după ce condițiile meteo permit acest lucru, astfel încât circulația rutieră să se desfășoare în condiții de siguranță.

Semnalizarea va fi efectuată cu indicatoare rutiere tip «ACCESUL INTERZIS» și «DRUM ÎNZĂPEZIT», iar în zonă vor fi prezenți lucrători din cadrul Poliției Locale Sinaia, precum și din cadrul Poliției Stațiunii Sinaia pentru recomandări”, a anunțat Centrul Infotrafic.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image