UPDATE | Accident mortal pe DN 1B, la Loloiasca. O maşină s-a făcut scrum. Care este starea răniților

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un accident cumplit s-a petrecut în Prahova, pe DN 1B, în noaptea de marți spre miercuri, în jurul orei 1.30. Două autoturisme, un TIR și o autoutilitară au fost implicate în evenimentul în urma căruia o persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite grav, a anunțat IJP Prahova.

Accidentul a avut loc la km 30 al DN 1B, în dreptul localității Loloiasca, pe sensul către Ploiești.  Se pare că impactul s-ar fi produs în momentul în care șoferul unui autoturism, se pare că un Audi în care se aflau trei persoane și care venea dinspre Buzău, ar fi intrat în depășirea unui TIR,  mașina izbindu-se frontal de un Logan. În urma impactului celor două vehicule au mai fost avariate TIR-ul, dar și o autotuilitară. Șoferul acestuia din urmă a fost găsit decedat.

Cele trei persoane din Audi au ieșit din mașină și erau conștiente, dar două dintre ele au fost rănite, iar mașina lor s-a făcut scrum.

Traficul în zonă a fost blocat, circulația revenind la normal abia în jurul orei 5.00.

UPDATE - Șoferul din Audi se află în stare gravă la spital. Victima este în comă de gradul 3.

UPDATE - ISU Prahova a anunțat că șase persoane au fost implicate în accidentul de pe DN 1B. Șoferul Loganului, victima care și-a pierdut viața, era un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Alte trei persoane au fost transportate la spital, fiind vorba despre un bărbat de 40 de ani cu traumatism cranio-cerebral grav, în comă de gradul 6, un bărbat de 30 de ani cu traumatism toracic și traumatism abdominal și un altul de 40 de ani cu traumatism la șold.

Celelalte două persoane implicate în accident, tot bărbați, de 32 și 40 de ani, nu au suferit leziuni.

Toți răniții au fost transportați la spital.

UPDATE  - Un mort și trei răniți, în urma accidentului de pe DN 1B. Victimele, din Argeș și Brăila

UPDATE - FOTO - Imagini de groază, la locul accidentului de pe DN 1B. Un Audi a ars complet în urma impactului soldat cu un mort și trei răniți

Foto cu caracter ilustrativ

Image