ADMITERE 2021 | Școala de pompieri de la Boldești-Scăeni scoate la concurs 300 de locuri

ADMITERE 2021 | Școala de pompieri de la Boldești-Scăeni scoate la concurs 300 de locuri

Reprezentanții Școlii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti au furnizat, astăzi, detalii despre oferta unității de învățământ, la următoarea sesiune de admitere, pentru care înscrierile sunt programate în a doua parte a lunii februarie.

“Tinerii care doresc o carieră militară de salvator se pot înscrie pentru ocuparea celor 300 de locuri (278 pentru subofițer de pompieri și protecție civilă și 22 pentru specializarea maistru militar auto) alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă «Pavel Zăgănescu» Boldeşti. Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie - 28 februarie, la structurile de resurse umane din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, în funcție de domiciliul sau reședința înscris/ă pe cartea de identitate”, menționează informarea transmisă miercuri.

Condițiile legale și criteriile specifice de recrutare, calendarul concursului de admitere precum și alte informații de interes pot fi consultate pe site-ul Școlii sau pe site-ul IGSU.

Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, înființată în anul 1986, este instituţia de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne destinată formării iniţiale a subofiţerilor de pompieri și protecție civilă și a maiștrilor militari auto.

 

 

Image
Image
Image