fbpx

Autobuz TCE implicat într-un accident pe strada Domnişori din vestul Ploieştiului

Image
Image

Un autobuz al TCE Ploieşti care efectua curse de călători pe traseul 2 a fost implicat într-o tamponare, vineri dimineaţă, în jurul orei 9.00. Nimeni nu a fost rănit, însă incidentul a dat peste cap, pentru scurt timp, circulaţia pe strada Domnişori, care leagă Gara de Vest de zona Cioceanu şi, mai departe, de centrul municipiului.

În coliziune a fost implicat un autoturism Dacia Logan MCV, care ieşea de pe o alee, în dreptul pieţei 9 Mai. Potrivit martorilor, şoferul Daciei încerca să iasă cu spatele de pe drumul secundar, s-a asigurat din dreapta, însă nu şi din partea stângă, maşina sa fiind lovită de autobuzul care circula pe drumul cu prioritate, pe sensul dinspre Gara de Vest spre Gara de Sud.

Tamponarea a fost una uşoară, soldată doar cu câteva table îndoite, astfel că nimeni nu a fost rănit, însă traficul rutier pe strada Domnişori, una dintre arterele de circulaţie din zona de vest, a fost dat peste cap minute bune, cât timp cei doi şoferi au coborât să verifice daunele şi să facă un schimb de date de contact, autobuzul rămânând oprit în acest interval pe una dintre cele două benzi de mers existente în zonă, cu câțiva metri înainte de staţia traseului 2 din vecinătatea pieţei 9 Mai, sub privirile a mai bine de 15 călători care îl aşteptau în staţie.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.