Cinci minori sancționați de Poliție după o încăierare în centrul Ploieștiului

Cinci minori sancționați de Poliție după o încăierare în centrul Ploieștiului
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii ploieșteni i-au identificat pe tinerii implicați, sâmbătă seară, într-o încăierare în zona centrală a municipiului. Cinci dintre ei, cu vârste între 15 și 17 ani, au fost sancționați.

"La data de 28 martie a.c., în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii Secției nr.1 de poliție Ploiești au identificat 5 persoane implicate, fiind vorba de 4 minori cu vârstele cuprinse între 15 și 16 ani și o minoră în vârstă de 17 ani, toți din municipiul Ploiești.

Minorii au fost invitați la sediul unității de poliție în prezența reprezentanților legali, stabilindu-se că incidentul a fost unul spontan.

În cauză nu au fost formulate plângeri penale, persoanele implicate fiind sancționate contravențional conform prevederilor Legii 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice", a anunațat IJP Prahova, marți dimineață.

Trei dintre cei implicați au primit doar avertismente, iar alți doi s-au ales cu câte o amendă de 200 de lei.

Vă reamintim că Poliția s-a sesizat, în acest caz, după ce o filmare care surprindea incidentul a fost publicată în mediul on-line.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa foto: captură video ziarulincomod.ro

Image