FOTO | Un stâlp de semafor a căzut peste o trecere de pietoni din centrul Ploieștiului

FOTO | Un stâlp de semafor a căzut peste o trecere de pietoni din centrul Ploieștiului
Un stâlp de semafor, care părea ruginit la bază, a căzut, sâmbătă seară, peste o trecere de pietoni aflată lângă Halele Centrale din Ploiești (Foto: Info Trafic Prahova)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un stâlp de semafor a căzut, sâmbătă seară, peste o trecere de pietoni aflată lângă platoul Halelor Centrale din Ploiești. Din fericire, nu au fost anunțate victime. Imaginile surprinse de un trecător și publicate pe rețelele de socializare sugerează că stâlpul era complet ruginit la bază.

Stâlpul s-a rupt de la bază și a căzut de-a latul părții carosabile, peste trecerea de pietoni.

S-a întâmplat pe strada General Vasile Milea, la trecerea de pietoni situată în dreptul ieșirii de pe platoul Halelor Centrale.

Stâlp de semafor căzut peste trecerea de pietoni de lângă Hale

Din fericire, incidentul s-a petrecut la o oră cu trafic rutier și pietonal redus. Din primele informații, nimeni nu a fost rănit. În schimb, traficul rutier a avut de suferit până la îndepărtarea obstacolului, care a blocat aproape toată lățimea străzii.

Un trecător a făcut mai multe fotografii cu stâlpul de semafor căzut, pe care le-a publicat pe grupul de Facebook „Info Trafic Prahova”, unde șoferii împărtășesc experiențe din trafic. În una dintre imagini se vede că stâlpul metalic era corodat în partea de jos.

Postarea a strâns numeroase comentarii și distribuiri, mulți dintre cei care au comentat pe grupul de Facebook considerând că incidentul reprezintă o pată pe imaginea administrației ploieștene. Inclusiv doi consilieri locali au intervenit în discuții, unul dintre ei afirmând că ceruse înlăturarea stâlpilor respectivi încă de acum câteva luni, iar celălalt publicând o fotografie cu un alt stâlp metalic „măcinat” de rugină, aflat pe strada Cuza Vodă, tot în centrul Ploieștiului.

Image