fbpx

FOTO&VIDEO Imagini de la Măneciu, unde o schelă s-a prăbușit peste mai mulți muncitori

FOTO&VIDEO Imagini de la Măneciu, unde o schelă s-a prăbușit peste mai mulți muncitori

Image
Image

Cel puțin patru persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, la Măneciu, după prăbușirea unei schele.

 

Victimele, trei femei și un bărbat, primesc îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și de la Ambulanță ajunse la locul evenimentului.

Accidentul s-a produs în jurul orie 12.30, la o fabrică de cherestea din localitatea prahoveană.

UPDATE - Două femei, în vârstă de aproximativ 50 de ani, au fost transportate la spital.

UPDATE - "La data de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Drajna au fost sesizați despre faptul că două femeie cu vârstele de 47, respectiv 51 de ani din comuna Măneciu ar fi fost rănite în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cadrul unei societăți ce are ca obiect de activitate debitarea de material lemnos.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, cele două femei fiind transportate de un echipaj al ambulanței, la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate si sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă", a anunțat IJP Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Sursa imagini: ISU Prahova

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.