fbpx

VIDEO | Trafic blocat pe DN1B, aproape de Parcul Bucov

VIDEO | Trafic blocat pe DN1B, aproape de Parcul Bucov

Image
Image

Parcul Bucov e un punct de atracţie de Ziua Copilului, însă numărul mare de vizitatori generează probleme rutiere. Traficul e blocat în zona sensului giratoriu din dreptul parcului, iar coada de maşini pe DN1B se întinde până dincolo de podul peste Teleajen.

Aşa cum se întâmplă şi la alte sărbători legale sau zile de vacanţă, Parcul Memorial "Constantin Stere" din Bucov a fost luat cu asalt, miercuri, de mii de vizitatori, încântaţi de plimbările prin natură sau de surprizele pregătite la grădina zoologică.

Trafic blocat pe drumul spre Parcul Bucov

Chiar şi cu noua parcare deschisă relativ recent de Administraţia Parcului Memorial, cu o capacitate considerabilă, tot au fost mult mai multe maşini decât locuri disponibile, astfel că oamenii au ajuns să-şi lase autoturismele pe aleea spre parc, pe marginea Drumului Judeţean 159, cel care duce spre Grădina Botanică şi mai departe spre Pleaşa, şi chiar pe marginea DN1B, până aproape de podul peste Teleajen.

Numărul mare de maşini a dus la blocarea sensului giratoriu din dreptul parcului şi, mai departe, a îngreunat vizibil traficul pe drumul naţional, până aproape de blocaj. Aplicaţia Waze confirmă că sunt cozi aproape de la ieşirea din Ploieşti şi până la giratoriu.

Un martor a publicat o filmare pe grupul de Facebook Info Trafic Prahova, care surprinde atât numărul mare de maşini parcate pe marginea drumului pe sensul Buzău-Ploieşti, începând de la drumul de acces spre Parcul Bucov şi până la pod, cât mai ales cozile uriaşe de pe sensul opus.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.