MAREA BRITANIE: Cuplurile din zonele afectate de pandemie, care nu locuiesc împreună, nu mai au voie să facă sex

MAREA BRITANIE: Cuplurile din zonele afectate de pandemie, care nu locuiesc împreună, nu mai au voie să facă sex

Persoanelor din zonele de nivel doi nu li se permite să se întâlnească social cu prietenii și familia în interior, cu excepția cazului în care locuiesc împreună sau fac parte dintr-o bulă de sprijin. Restricțiile sunt chiar mai stricte în nivelurile trei. Oamenii nu au voie să socializeze cu nimeni cu care nu locuiesc sau se află într-un balon de sprijin, în orice cadru interior sau în orice grădină privată, anunță România TV.

Întrebat dacă cuplurile care locuiesc separat în zonele de nivel doi se pot vedea în interior, purtătorul de cuvânt al premierului Boris Johnson a spus: „Regulile privind amestecul gospodăriilor în nivelul doi cred că au stabilit că ar trebui să te amesteci doar cu propria gospodărie. Asta se aplică în mod evident cuplurilor care locuiesc separat".

Întrebat în mod explicit de ce nu există o scutire de „relație stabilită” încorporată în sistemul de niveluri, purtătorul de cuvânt a explicat că „scopul măsurilor pe care le-am pus în aplicare este de a rupe lanțul de transmisie între gospodării, iar avizul științific spune că există o transmisie mai mare a virusului în interior", mai notează romaniatv.net.

 

 Sursa foto: Getty Images via everythingzoomer.com

 

Image
Image
Image
Image
Image