FOTO | Începe sezonul de schi. Cum arată pârtiile din Azuga

FOTO | Începe sezonul de schi. Cum arată pârtiile din Azuga
Autoritățile din Azuga au anunțat începerea pregătirilor pentru deschiderea sezonului de schi, profitând de condițiile meteo favorabile (Foto: Domeniul Schiabil Azuga)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Profitând de răcirea vremii din ultimele zile, autoritățile din Azuga au început pregătirile pentru deschiderea sezonului de schi, anunțând că sunt toate șansele ca turiștii să se poată bucura de zăpadă în minivacanța de la începutul lunii decembrie.

Pe domeniul schiabil din Azuga sunt în toi pregătirile pentru începerea sezonului de schi. Au fost puse în funcțiune tunurile, iar pe pârtia pentru începători și pe cea din zona telescaunului deja s-a acumulat un strat consistent de zăpadă.

Reprezentanții Domeniului Schiabil Azuga au început pregătirile mai devreme decât era așteptat, profitând de condițiile meteo propice și glumind că au „furat startul”. Ei estimează că în minivacanța acordată cu ocazia Zilei Naționale se va putea schia fără probleme pe pârtiile din stațiune.

Sunt în toi pregătirile pe pârtiile de schi din Azuga

„Promitem, ne ținem de cuvânt, furăm startul! Întrucât temperaturile sunt în avantajul nostru, începem lucrările pentru înzăpezirea pârtiei de începători și a celei de pe zona Telescaunului. Speram să vă facem o bucurie și să putem profita de mini vacanța de 1 Decembrie la ski!”, se arată într-un mesajul publicat duminică pe pagina de Facebook a Domeniului Schiabil Azuga.

„Vă așteptăm la Azuga, dragi turiști, cu mic cu mare, ca să vă bucurați de zăpadă și de practicarea sporturilor de iarnă în cele mai bune condiții!”, a transmis primarul orașului Azuga, George Barbu.

Image