Miercuri, 13 August 2014 17:15

Întârzieri de aproape o oră pentru trenurile care trec prin Ploiești

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce CFR Călători a anunțat întârzieri de cel mult 40 de minute, în contextul în care, din cauza caniculei, au fost aplicate restricții de viteză pe calea ferată, iată că încă din prima zi sub incidența avertizării cod galben situația arată mult mai rău.
Astfel, potrivit cfr.ro, pe care sunt publicate, în timp real, orele de sosire ale garniturilor, în peste 1.200 de gări din țară, la Ploiești apar întârzieri cuprinse între câteva minute și o oră.
Astfel, miercuri, la ora 17.00, cea mai mare întârziere era înregistrată în cazul  trenului InterRegio 1746-1, care circulă pe ruta Satu-Mare – București Nord și avea orarul decalat cu 54 de minute.
Întârzieri erau trecute și în dreptul unor garnituri care ar fi trebuit să ajungă în gara Ploiești Vest de la București sau Brașov, dar și la trenurile așteptate în Ploiești Sud, venind de la Buzău, București, Galați sau Suceava.
La același moment, în București Nord, cea mai mare întârziere, de 50 de minute, era trecută în dreptul unui tren care vine de la Craiova, prin Videle.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.