Miercuri, 13 Februarie 2013 23:23

„Oraşul omului de zăpadă”, la Sinaia

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 100 de copii din cele nouă centre de plasament prahovene vor participa, joi, 14 februarie, la construcţia unui orăşel din zăpadă. Ei vor urca la Cota 1400, unde vor avea parte multă distracţie. 

Evenimentul este destinat copiilor din centrele rezidenţiale aflate în structura Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Prahova şi se va desfăşura în oraşul Sinaia, începând cu ora 09.00. În prima parte a zilei, copiii vor urca la Cota 1400 unde vor participa la jocuri şi concursuri, iar de la orele 12.00, ei vor începe construirea unui „Oraş al Omului de zăpadă”, în zona staţiei de plecare a telegondolei.

Copiii vor fi organizaţi sub forma unor „echipe de arhitecţi şi constructori”, care reprezintă centrele din care provin. Fiecare centru va avea o culoare reprezentativă şi va construi câte un element din structura oraşului. Prin acest exerciţiu de creativitate şi îndemânare, copiii vor încerca să ridice un adevărat orăşel cât mai vesel şi mai colorat.

Toţi copiii prezenţi la eveniment vor primi diplome de participare, iar ziua se va încheia cu un moment festiv, la sediul Centrului de Plasament Sinaia.

Acţiunea este organizată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova,  în parteneriat cu Primăria Oraşului Sinaia şi are sprijinul sponsorilor locali.

Alexandra Brătescu

   

Media

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.