Miercuri, 21 Iunie 2017 15:11

OPTICNET lansează serviciile cloud sub marca înregistrată DUCADU®

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ploieşti, 21 iunie 2017 – Compania OPTICNET anunță lansarea oficială a serviciilor de Cloud Hosting și Cloud VPS, disponibile pe site-ul www.ducadu.com

Cele două servicii se adresează tuturor companiilor - indiferent de mărime, dar şi persoanelor fizice.

Cloud-ul întrunește toate condițiile cerute de certificarea ISO 27001, atât pe partea de siguranță fizică (accesul în Datacenter, accesul la echipamentele fizice), cât și siguranța informatică, asigurată de firewall-uri puternice și soluții software.

Alte avantaje ale cloud-ului:

  • orice serviciu este scalabil
  • storage redundant
  • disponibilitate mare
  •  

Prin lansarea acestor servicii, compania OPTICNET își propune extinderea spre o piață relativ nouă, dar în plină expansiune, cu cerințe foarte mari de disponibilitate și securitate.

Astfel, ne menținem promisiunea de a continua dezvoltarea de servicii noi în ton cu tehnologia, care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților pe site-ul www.ducadu.com.

 

OPTICNET este o companie ce furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, acces internet, telefonie, hosting, servicii cloud, aplicații și colocare în centrele de date proprii din București și Ploiești.

Compania OPTICNET este certificată ISO 9001 (Sistemul de management al calităţii) și ISO 27001 (Sistemul de Management al Securității Informației).

DUCADU® este o marcă înregistrată europeană a companiei OPTICNET.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm accesați www.ducadu.com, pagina de Facebook https://www.facebook.com/ducadu.official sau contactați:

OPTICNET SERV SRL
Telefon: +40-310-807.002
Mobile: +40-728.962.751
Mail:     Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.