Vineri, 10 Noiembrie 2017 12:24

Târg de Crăciun în interiorul Halelor Centrale din Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Hale şi Pieţe Ploieşti va organiza în această iarnă un târg de Crăciun propiu, separat de cel pregătit de administraţia locală. Societatea subordonată Primăriei doreşte să amenajeze un târg de sărbători propriu, la etajul 1 din clădirea Halelor Centrale. În acelaşi imobil urmează să fie amplasat şi un brad de Crăciun.

Consiliul de Administraţie de la SC Hale şi Pieţe s-a reunit zilele trecute şi a decis organizarea acestui târg, în spaţiile neaocupate situate în interiorul clădirii, la etajul 1, a anunţat viceprimarul municipiului Ploieşti, George Pană. Aici urmează să fie amplasate mai multe căsuţe pentru comercianţi şi decoraţiuni festive. De asemenea, câteva căsuţe vor fi instalate şi pe esplanada Halelor Centrale.

Conducerea Hale şi Pieţe urmează să stabilească, în următoarele zile, bugetul pentru acest evenimant, anunţul fiind că nu vor fi cheltuieli foarte mari.

Intenţia este ca în interiorul Halelor Centrale, probabil în zona fântânii arteziene de aici, să fie amplasat şi un brad mare care va fi decorat înainte de sărbătorile de iarnă.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.