Duminică, 03 Iunie 2018 12:25

Lungul drum spre casă. Pe Valea Prahovei se circulă cu 10 km/oră - UPDATE

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A început coșmarul din trafic pentru cei care au petrecut ultimele zile în stațiunile de pe Valea Prahovei. IJP Prahova a anunțat duminică, la prânz, că pe Dn 1 traficul este intens, pe sensul Brașov - Ploiești, și se circulă în coniții de carosabil umed.

În zona Bușteni, coloana de mașini se deplasează cu 30-40 km/h, în timp ce, la Azuga, viteza nu depășește 10-15 km/h.

Și Infotrafic a emis o alertă, la ora 12.00, privind modul în care se circulă în zona stațiunilor de pe Valea Prahovei: "Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei către capitală, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1, între Predeal şi Buşteni, unde s-a format o coloană de autoturisme care se deplasează cu o viteză de aproximativ 10 km/h. Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic. Pe restul drumurilor naţionale şi autostrăzilor ţării nu sunt momentan probleme de fluenţă, circulaţia desfăşurându-se în condiţii normale."

Citiți și: VIDEO - Protest la portavoce, în traficul infernal de pe Valea Prahovei

UPDATE - Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat, la ora 17.00, ă că valorile de trafic au revenit la normal pe DN 1, în staţiunile montane de pe Valea Prahovei, și se circulă fără probleme deosebite pe ambele sensuri de mers.

Foto cu caracter ilustrativ

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.