Joi, 07 Iunie 2018 13:08

PLOIEȘTI STREET FOOD FESTIVAL - Circulația rutieră va fi întreruptă pe Bd. Independenței, de vineri până duminică. Pe unde vor fi deviate traseele TCE

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În perioada 8-10 iunie, la Ploiești are loc prima ediție a Street Food festival. Evenimentul se va derula pe Bd. Independenței, motiv pentru care, în intervalul menționat, artera de circulație, de pe axa principală nord-sud a municipiului, va fi închisă traficului rutier, de la statuia  lui  Radu  Stanian  şi  până  la  Gara  de  Sud.

Citiți și:  GALERIE FOTO - Ploieștiul va avea, de anul acesta, și un festival de street-food. Ce surprize culinare vă așteaptă pe Bd. Independenței, între 8 și 10 iunie

Încă de joi, de la prânz, pe Bulevard începuseră pregătirile, pentru asigurarea utilităților la truck-urile care vor comercializa, în weekend, diverse preparate culinare de tip "street food". Iar de vineri dimineață începe festivalul propriu-zis, care va ocupa și partea carosabilă.

Din această cauză, și traseele de transport în comun vor fi deviate, în perioada 8-10 iunie. TCE a anunțat că autobuzele vor circula la sensul dinspre Centru spre Gara de Sud  pe strada Bobâlna, cu staţii la fostul restaurant Pelican şi Colegiul de Artă. La sensul dinspre Gara de Sud spre  Centru,  acestea vor circula pe  strada  Democraţiei și vor opri în staţiile 13 Decembrie, Covurlui şi Muzeul de Istorie. 

Traseele de troleibuze 44 şi 202, în intervalul menţionat, vor fi scurtate la Hale Coreco. Legătura între Centru şi Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs în zonă.

De asemenea, autobuzele de pe traseul 2, pe sensul spre Centru, nu vor mai face stație la Coreco Sud, ci vor pleca din stația tramvaiului 101, aflată în fața Poștei de la Gara de Sud, potrivit unui anunț  afișat și în mijloacele de transport în comun.

Foto arhivă 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.