Joi, 07 Iunie 2018 17:34

Patru unităţi de învăţământ din Ploieşti, premiate la ediţia din acest an de la "Şcoala Reciclării"

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti a anunţat câştigătorii ediţiei actuale a "Şcolii Reciclării", campanie de informare şi educare a elevilor în spiritul pretejării mediului şi al reciclării. Pentru rezultatele obţinute pe durata campaniei, patru unităţi de învăţământ din municipiu au obţinut premii totale în valoare de 7.500 de lei, au anunţat reprezentanţii RASP, într-un comunicat de presă transmis joi.

Premiile au fost oferite în această săptămână, cu prilejul Zilei Internaţionale a Mediului. Cu aceeaşi ocazie, la Teatrul "Ciufulici" a avut loc şi un festival de film ecologic dedicat elevilor din municipiu.

"RASP Ploieşti mulțumește tuturor participanților, elevilor și profesorilor implicați în realizarea în condiții excelente a întregii desfășurări a Festivalului de Film Ecologic pentru elevi, precum și a evenimentului cultural artistic susținut de Colegiul de Artă «Carmen Sylva» Ploiești. De asemenea, ținem să mulțumim și colectivului Teatrului «Toma Caragiu» Ploiești, pentru implicarea în asigurarea suportului tehnic. Pentru unitățile școlare ce nu au fost prezente la ridicarea diplomelor de participare în competiția Școala Reciclării, RASP Ploiești va transmite tuturor profesorilor coordonatori diplomele de merit. Evenimentul a beneficiat de suport financiar de la bugetul local și de la Asociația Română Pentru Reciclare ROREC", se arată în comunicatul RASP.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Şcoala Reciclării | Premii de 12.000 de lei pentru elevii din Ploieşti | FOTO şi VIDEO

"Premiile oferite de municipalitate, în valoare de 12.000 lei, au fost următoarele: «Școala Reciclării»
Premiul I                       2.500 LEI Școala Gimnazială „Ienăchiță Văcărescu”
Premiul II                     2.000 LEI Şcoala Gimnazială „Nicolae Simache”
Premiul III                    1.500 LEI Școala „Elena Doamna”
Menţiunea I DEE          750 LEI  Liceul Tehnologic de Transporturi
Menţiunea II UAU        750 LEI  Școala „Elena Doamna”

Au fost fost acordate și premii motivante pentru cele mai bune filme din festival: Premiul I - 2.000 LEI, Premiul II 1.500 LEI, Premiul III - 1.000 LEI. S-au mai acordat mențiuni în valoare de 6.500 LEI din partea sponsorului și partenerului Asociația Română pentru Reciclare - RoRec", a mai anunţat conducerea Regiei.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.