Vineri, 08 Iunie 2018 08:51

Cele mai frumoase mașini de epocă vor putea fi văzute pe 30 iunie, la Sinaia

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Domeniul Regal Peleș va fi, pe 30 iunie,gazda celei de-a VIII-a ediții a Concursului de Eleganță Sinaia, organizat de Retromobil Club România, sub Înaltul patronaj al ASR Principele Radu al României, în parteneriat cu Primăria Sinaia și Muzeul Național Peleș.

Automobilele istorice participante vor putea fi admirate între 10.00 și 16.00, iar în intervalul 12.00-13.30 este programată spectaculoasa paradă din fața Castelului Peleș.

Apoi, la ora 17.00 va începe parada pe străzile orașului Sinaia, festivitatea de premiere fiind programată începând cu ora 18.00, în fața Cazinoului Sinaia. Cele nouă categorii din concurs sunt Antebelice Sedan/Cabriolet/Coupe, Clasic Sedan/Cabriolet/Coupe, Fabricat în România, Automobile de competiție si Moto.

Organizatorii anunță că  în concurs sunt acceptate vehicule istorice care posedă Carte de Identitate FIVA. Taxa de participare este de 300 lei și include o cină festivă pentru doua persoane.

Înscrierile se pot face la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Sursa foto: concursuldeeleganta.ro

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.