Luni, 11 Iunie 2018 12:29

LOCURI DE MUNCĂ | Peste 850 de posturi disponibile în această săptămână în Prahova prin AJOFM

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

LOCURI DE MUNCĂ | Sute de firme fac angajări în această perioadă în Prahova. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) a transmis lista locurilor de muncă disponibile în judeţ, împărţită pe trei regiuni, pentru zona Ploieşti, respectiv zona Câmpina şi zona Vălenii de Munte.

În total, în cele trei zone sunt disponibile peste 850 de locuri de muncă. Mai precis, sunt oferite, prin AJOFM Prahova, 392 de posturi în zona municipiului Ploieşti, 117 la Vălenii de Munte şi împrejurimi şi 350 în Câmpina şi localităţile de pe Valea Prahovei. În această ultimă regiune se remarcă locurile din industria hotelieră şi localurile de alimentaţie publică, unde există o cerere foarte mare pentru recepţioneri, cameriste, bucătari sau ospătari.

O cerere foarte mare se remarcă şi în industria textilă, în special pentru producţia de tapiţerii auto, dar şi în industria construcţiilor, cu numeroase posturi pentru fierari betonişti, dulgheri, instalatori, electricieni sau zugravi. Sunt multe posturi disponibile prin intermediul AJOFM Prahova şi pentru casieri, vânzători, agenţi de securitate, şoferi sau agenţi de vânzări.

Vedeţi pe TelegramaPH lista completă a locurilor de muncă disponibile, pentru zona Ploieşti, zona Câmpina şi zona Văleni!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.