Marți, 12 Iunie 2018 13:57

Nașă cu sânge albastru la nunta fostului principe Nicolae, de la Sinaia?

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, care se va căsători religios în septembrie cu Alina Binder, la Sinaia, a anunțat luni  că i-a adresat o scrisoare Custodelui Coroanei, Margareta, în care a întrebat-o pe mătuşa sa dacă acceptă să fie naşa sa la nuntă. "Săptămâna trecută, am scris o scrisoare către mătuşa mea, principesa Margareta, şi am întrebat-o dacă ne-ar face onoarea să fie naşa şi unchiul meu (principele Radu n.r.) să fie naşul nostru la nuntă. Aştept un răspuns acum. Sper că vor accepta. Ar fi o mare onoare pentru noi şi o să fim foarte fericiţi dacă ei vor accepta. Şi toată familia", a afirmat nepotul Regelui Mihai, citat de Agerpres.

Nunta fostului principe va avea loc pe 30 setembrie, la Sinaia. Cununia religioasă va fi oficiată la biserica "Sf. Ilie". Tot în stațiunea prahoveană va fi organizată și recepția.

Nicolae Medforth - Mills a precizat că va avea invitaţi la nuntă din 13 ţări, printre care ambasadori şi membri ai unor familii regale.

Nicolae Medforth - Mills a fost exclus de bunicul său, Regele Mihai I, din linia de succesiunie, în august 2015, când acesta a pierdut și titlul de principe.

Sursa foto: romaniaregala.ro

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.