Miercuri, 27 Iunie 2018 15:47

ATENŢIE, ŞOFERI! La Ploieşti a reînceput montarea de relantisoare | FOTO

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Suspendată din cauza unei scăpări din contractul privind marcaje rutiere şi mobilier stradal, montarea denivelărilor pentru limitarea vitezei s-a reluat la Ploieşti. Această operaţiune a început miercuri, pe baza unei sponsorizări obţinute de Primăria Ploieşti, a anunţat viceprimarul Cristian Ganea.

Prima zonă în care se montează relantisoare la Ploieşti, pentru prima dată în acest an, după demontarea lor înainte de venirea iernii, este la intersecţia străzilor Roşiori şi Udrişte Năsturel, a mai anunţat vicele Ganea, care a precizat că în baza acestei sponsorizări vor fi instalate denivelări din cauciuc în dreptul trecerilor de pietoni în aproximativ 20 de zone din municipiu.

În primăvara acestui an, reprezentanţii Primăriei Ploieşti vorbeau despre o scăpare din contractul pentru marcaje şi mobilier stradal, ceea ce a făcut, în esenţă, ca operaţiunea de montare şi demontare a relantisoarelor să fie prevăzută a fi efectuată o singură dată. Cu alte cuvinte, de teamă că ar putea să încalce prevederile contractuale şi să aibă ulterior probleme, reprezentanţii firmei respective au notificat autorităţile că refuză să monteze relantisoarele.

MAI MULTE DETALII AICI:

O nouă scăpare a Primăriei: Montarea relantisoarelor, blocată la Ploieşti

Aceeaşi problemă a fost invocată şi la finele anului 2017, când demontarea acestor bucăţi din cauciuc s-a făcut tot pe bază de sponsorizare, au mai mărturisit reprezentanţii Primăriei Ploieşti.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.