Marți, 10 Iulie 2018 12:00

Pieton rănit, în centrul Ploieștiului, de o piatră proiectată de un utilaj al SGU. Cazul a intrat în atenția procurorilor

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 33 de ani a ajuns, luni, la prânz, la spital, în urma unui incident petrecut în centrul municipiului. Tânărul a fost lovit în ochi de un rest proiectat, se pare, de motocositoarea folosită în acel moment de un angajat al SGU.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12.00, pe str. Cuza Vodă, întâmplarea fiindu-ne relatată de un cititor, martor la eveniment, și confirmată și de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, care a precizat pentru Telegrama că pietonul, lovit în ochi de o piatră, a fost predat de echipajul SMURD medicilor de la Spitalul Județean (Boldescu).

Evenimentul a ajuns și în atenția polițiștilor de la Secția 1 Ploiești. Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu, persoana lovită nu a depus plângere, însă Parchetul i-a contactat pe polițiștii care au preluat cazul și a anunțat că ce sesizează din oficiu, efectuând cercetări sub aspectul vătămării corporale din culpă și al nerespectării măsurilor de sănătate și securitate în muncă.

Din fericire, se pare că pietonul nu a fost rănit grav.

Telegrama a cerut un punct de vedere și reprezentanților SGU Ploiești. "Angajații noștri sunt instruiți din punct de vedere al normelor SSM și cu privire la regulile de utilizare a uneltelor. În prezent, așteptăm ca organele de anchetă să ne comunice rezultatul cercetărilor, iar în funcție de acest răspuns conducerea societății va lua măsurile care se impun. Este un incident regretabil", a declarat Adela Frățilă, purtătorul de cuvânt al SGU Ploiești, pentru Telegrama, menționând că, pentru astfel de situații, societatea are încheiate polițe de asigurare care să acopere eventuale daune.

Foto de la cititori

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.