Vineri, 05 Octombrie 2018 07:50

Poliţia Prahova a demarat verificări în cazul bărbatului care ar umbla drogat și înarmat prin parcurile din Ploiești. PRIMELE CONCLUZII

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii ploieșteni s-au autosesizat după ce, în ultimele două zile, în spațiul public a circulat postarea unei femei din Ploiești, în care aceasta susținea că un bărbat înarmat cu cuțit și aflat, se pare, sub influența stupefiantelor, ar fi urmărit-o în zona parcului de la Aurora. Aceasta spunea că individul ar urmări femei și copii.

Citiți și: ALERTĂ în Ploiești! Un individ este acuzat că ar umbla drogat și înarmat, urmărind femei și copii prin parcuri

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, în cursul zilei de joi, după ce fotografiile individului și mesajul ploieștencei au apărut în presă, polițiștii u mers în zona indicată de aceasta, pentru a verifica informația. Reprezentantul IJP Prahova spune că, până acum, niciunul dintre aspectele sesizate nu s-a confirmat.

Polițiștii au stat de vorbă cu personalul unităților de învățământ din zonă, cu agenți de pază și persoane aflate în parcurile din zona respectivă, dar nimeni nu l-a recunoscut pe individul din poză și nu a fost martor sau nu a auzit de vreo întâmplare precum cea descrisă în postarea de pe Facebook. De asemenea, la Poliție nu a fost înregistrată nicio reclamație de tipul celei care s-a răspândit în mediul on-line.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, oamenilor li s-a pus în vedere să reclame la Poliție orice comportament suspect, iar bărbatul care apare în fotografiile respective este în atenția polițiștilor.

Între timp, pe Facebook, dezbaterea pe acest subiect continuă, iar cea care a publicat postarea a revenit și cu alte detalii. "Domnul care pretinzi ca este inofensiv a pipait o prietena pe fund, a fugit si a intrat intr-o scoala unde statea in spatele unei fete. Si a fost scos afara de cineva. Dupa ne-a aratat ce avea in buzunar si si-a scos punga in care sufla. Si iar a fugit fiind urmarit pana la piata. Impingea copii in parc si altele", i-a răspuns aceasta unei persoane care lansase teoria potrivit căreia bărbatul se afla pur și simplu prin zonă și vreun gest de-al său ar fi fost interpretat exagerat.

Foto cu caracter ilustrativ

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.