Vineri, 05 Octombrie 2018 08:37

KLAUSENBURG RETRO RACING - Festival automobilistic, în weekend, la Ploiești. Bd. Independenței va fi închis sâmbătă după-amiază

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cea de-a noua ediție a Festivalului automobilistic Klausenburg Retro Racing, competiție organizată de ACS Klausenburg Retro Racing în colaborare cu Primăria Municipiului Ploiești se va desfășura în perioada 6-7 octombrie 2018 în orașul Ploiești.

Sâmbătă spectatorii pot admira aceste «bijuterii pe 4 roți», pe Bulevardul Independenței, între orele 17:00-20:00. De la ora 18.00 va avea loc ceremonia Startului Festiv tot pe Bulevardul Independenței, la eveniment fiind invitați toți iubitorii sportului cu motor și nu numai.

Duminică între orele 09:00-18:00 vor avea loc manșele cronometrate în incinta Parc Vest - Ploiești.

"Fără să par lipsit de modestie, consider că la fiecare ediție din cele opt organizate până la momentul dinaintea startului KRR.9, am facut eforturi pentru a îmbunătății condițiile de concurs, împărțirea pe clase aferente capacității cilindrice, mediatizarea acestui festival automobilistic, atragrerea unor parteneri de renume și nu în ultimul rând atragrerea unui număr cât mai mare de fani și spectatori. Iată că eforturile noastre nu au fost în zadar și poposim și în orașul Ploiești cu o nouă etapă a festivalului Klausenburg Retro Racing !" a spus Horațiu Anghel, președintele ACS Klausenburg Retro Racing, organizatorul etapei KRR.9 Ploiești.

"Sunt extrem de bucuros că de la etapă la etapă acest festival automobilistic crește prin numărul de concurenți aliniați la start, numărul spectatorilor, numărul celor care urmăresc etapele pe rețelele social media (Facebook, Instagram și Youtube) dar și numărul și anvergura partenerilor care susțin acest «deja binecunoscut» campionat Klausenburg Retro Racing.» a mai adăugat Horațiu Anghel. «Concurenții vin din toate colțurile țării dar și din afara granițelor, așadar putem spune că festivalul Klausenburg Retro Racing este un eveniment internațional. După cum spuneam adineaori, etapa de la Ploiești constituie cea de-a IV-a etapa a campionatului Klausenburg Retro Racing 2018, precedand etapa de la Arad, KRR.6 din luna Aprilie. Etapa de la Targu Secuiesc KRR.7 Iunie și etapa de la Dej KRR.8 din Septembrie. Atât orașul Ploiești prin autoritățile locale cât și celalalte orașe care găzduit etape KRR, ne surprind placut de la ediție la ediție prin interesul și suportul acordat", a dezvăluit Horațiu Anghel.

Sâmbătă, pe 6 octombrie, din cauza acțiunilor programate să aibă loc, în cadrul evenimentului, pe Bd. Independenței, circulația rutieră va fi închisă pe această arteră, iar mijloacele de transport în comun vor circula deviat. "În data de 06.10.2018, in intervalul 15:00 – 21:00, ca urmare a organizarii evenimentului «Klausenburg Retro Racing Editia a IX-a Ploiesti 2018», se inchide Bulevardul Independentei. Astfel, se  întrerupe  circulaţia  autovehiculelor  pe  Bd. Independenţei,  de  la  Statuia  lui  Radu  Stanian  şi  până  la  Gara  de  Sud.  În consecinţă, autobuzele vor circula la sensul din Centru spre Sud  pe strada Bobâlna, cu staţii la Pelican şi Liceul de Muzică. La sensul din Sud spre  Centru,  pe  strada  Democraţiei,  autobuzele opresc în staţiile 13 Decembrie, Covurlui si Muzeul de Istorie. 

Sursa foto: Klausenburg Racing

                         Traseele de troleibuze 44 si 202, in intervalul mentionat, vor fi scurtate la Hale Coreco. Legatura intre Centru si Gara de Sud se va face cu celelalte trasee cu parcurs in zona."

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.