Sâmbătă, 06 Octombrie 2018 06:14

REFERENDUM 2018 - Președintele unei secții de votare din Prahova, înlocuit după ce și-a trimis mama să se instruiască și să preia telefonul STS

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Președintele secției de votare nr. 66 din Ploiești (organizată la Școala Gimnazială "Radu Stanian") a fost înlocuit pentru că acesta nu s-a putut prezenta la instruire, împuternicind-o pe mama lui să participe la această etapă. Cazul a ieșit la iveală după ce bărbatul a contestat înlocuirea sa la Biroul Electoral Județean, care i-a respins sesizarea.

Citiți și: Mai multe secții de votare din Ploiești și-au schimbat adresa

"Contestatarul a invocat faptul că nu s-a putut prezenta personal la instruire și la preluarea telefonului pentru secție și a împuternicit-o pe mama lui. Ulterior a fost sunat pentru a i se comunica înlocuirea și a restituit materialele. Examinând contestația, în urma votului liber exprimat unanim în cadrul Biroului Electoral Județean nr. 31 Prahova, se va aprecia ca neîntemeiată contestația, reținând că absența petentului de la instruirea și predarea telefonului de la STS poate di apreciată refuz de a desfășura activitatea ca președinte al secției de votare nr. 66 din Ploiești", se arată în hotărârea pronunțată de BEJ Prahova.

Citiți și:  Cum a pierdut numirea președintele unei secții de votare din Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.