Marți, 09 Octombrie 2018 14:37

Petrecere pentru seniorii Ploieştiului. Cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsnicie, premiate azi de Primărie

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La o săptămână şi o zi distanţă de la Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită anual pe 1 octombrie, autorităţile ploieştene organizează o petrecere dedicată cuplurilor de ploieşteni care împlinesc 50 de ani de la nuntă. Evenimentul se va derula marţi seară, în Palatul Culturii. În Sala Coloanelor au fost aşezate deja mesele, pentru câteva sute de persoane, iar astăzi la prânz se făceau ultimele pregătiri.

La petrecere au fost invitate 250 de cupluri care împlinesc în 2018 o jumătate de secol de la căsătorie. Conform hotărârii adoptate de Consiliul Local, fiecare cuplu va primi de la bugetul local suma de 200 de lei, ca dar pentru nunta de aur, pe lângă invitaţia la această petrecere, la care atmosfera va fi întreţinută de artiştii de la Teatrul "Toma Caragiu" şi Filarmonica "Paul Constantinescu".

Acest eveniment este organizat de câţiva ani în Ploieşti şi tinde să devină o tradiţie în municipiu, legată de regulă de Ziua Persoanelor Vârstnice. În acest an, pentru că 1 octombrie a picat într-o zi de luni, iar primul weekend de după a fost marcat de celebrul referendum, autorităţile au ales să organizeze petrecerea pe 9 octombrie.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.