Joi, 29 Noiembrie 2018 13:00

Laser, frate! Proiecţii 3D, începând din 1 Decembrie, pe faţada Palatului Administrativ din Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean Prahova, instituţia care deţine Palatul Administrativ, le pregăteşte o surpriză ploieştenilor în această iarnă. Autorităţile judeţene au cumpărat un aparat modern pentru proiecţii, pe care îl vor pune în funcţiune în premieră de Ziua Naţională. Aparatura va rămâne în funcţiune şi pe durata sărbătorilor de iarnă.

Sistemul, unul foarte complex, similar celor folosite în competiţiile internaţionale de video mapping, a fost instalat zilele acestea în centrul Ploieştiului, în parcul din faţa Casei Albe, orientat spre faţada clădirii. Pentru racordarea lui, muncitorii au săpat un şanţ din dreptul Palatului şi până la stâlpul respectiv, prin parcarea din faţa imobilului, iar astăzi proiectorul încă era înconjurat de schele. Noul aparat vine la pachet cu o serie de programe software inteligente şi permite inclusiv realizarea unor animaţii video, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean, care au promis că acesta va fi folosit cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Totuşi, reprezentanţii instituţiei nu au oferit prea mult detalii despre spectacolul de lumini pregătit pentru 1 Decembrie, încercând să păstreze surpriza, dar promiţând totuşi că va fi un eveniment inedit şi care cu siguranţă va fi apreciat de public.

CE ÎNSEAMNĂ VIDEO MAPPING:

VIDEO - Limelight, echipa din Ungaria, marele câștigător la IMAPP. Vezi show-ul care a impresionat juriul și publicul!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.