Sâmbătă, 01 Decembrie 2018 15:04

GALERIE FOTO | Parada de 1 Decembrie, "camuflată" sub un val de fum şi abur de la vehiculele militare aduse în Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua Naţională este marcată, sâmbătă, la Ploieşti, prin ceremonii militare şi religioase, spectacole în aer liber şi tradiţionala paradă militară, mai lungă şi mai bogată decât în anii trecuţi. Chiar dacă au ţinut s-o vadă, unii ploieşteni au ratat defilarea, organizată cu o oră mai devreme decât scria în programul oficial. Inclusiv unii dintre cei prezenţi la eveniment s-au plâns, reclamând că parada a fost „camuflată” sub fumul degajat de vehiculele militare.

Încă din momentul "alinierii la start", pe Bulevardul Republicii, în zona din faţa Galeriilor Comerciale, vehiculele Ministerului Apărării prezente la paradă s-au remarcat prin cantităţile mari de fum scos pe ţevile de eşapament, combinat, evident, şi cu abur, mai ales că temperaturile exterioare au fost scăzute. Când a venit momentul să plece iar şoferii au turat motoarele, combinaţia de fum şi abur a devenit şi mai vizibilă, ajungând la un moment dat să învăluie întreaga zonă.

Imaginile din timpul deplasării TAB-ului şi vehiculelor militare de transport ridică, dacă mai era cazul, multe semne de întrebare cu privire la dotările Armatei române.

Mai multe detalii despre parada militară şi celelalte evenimente dedicate zilei de 1 Decembrie la Ploieşti găsiţi aici:

FOTO şi VIDEO | Cum s-a văzut parada de 1 Decembrie la Ploieşti. Vezi o amplă galerie multimedia!

Primăria Ploieşti a încurcat ora paradei de 1 Decembrie! Defilarea a început cu o oră mai devreme decât era programată

Azi se aprind luminile de Crăciun în Ploieşti. Vezi programul complet al manifestaţiilor, de la parada de 1 Decembrie şi până la spectacolele de diseară!

E drept că imediat după ce s-a încheiat parada a continuat să existe un val de fum şi abur în zona centrală, tot de la vehiculele Armatei. Nimeni n-a mai părut deranjat, pentru că de data asta a fost de la bucătăriile de campanie care au ţinut calde porţiile de fasole şi ceaiul oferite ploieştenilor cu ocazia Zilei Naţionale.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.