Duminică, 02 Decembrie 2018 11:12

Ambuteiaje şi restricţii de trafic pe Valea Prahovei! Poliţia deviază circulaţia pe DN 1A

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia Rutieră a decis, duminică la prânz, să impună restricţii de trafic pe Drumul Naţional 1, pe Valea Prahovei, din cauza numărului foarte mare de maşini. Măsura de deviere vine în condiţiile în care în acest moment pe DN 1 sunt mai multe ambuteiaje.

Un nou final de săptămână, un nou şir de ambuteiaje! În absenţa unor şosele de centură, reţeta a devenit deja una de tradiţie. Şi, păstrând tradiţia, dacă e duminică atunci sunt probleme de trafic pe sensul de coborâre, la Buşteni, Sinaia şi Comarnic. Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţa duminică la prânz că, din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasau dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei către Capitală, se circula îngreunat lpe Drumul Naţional 1, între Predeal şi Buşteni, precum şi între Sinaia şi Comarnic, viteza de deplasare fiind de aproximtiv 20 km/h. Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii rutieri le recomandau şoferilor care se întorc de la munte următoarele rute ocolitoare: dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti; respectiv din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoeneşti - Târgovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti.

La scurt timp, recomandarea s-a transformat în obligaţie, iar Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova a confirmat că s-a luat măsura de deviere a traficului pe DN 1A. Pe sensul de coborâre, se circulă în coloană de la intrarea în județ până la ieşirea din Bușteni și din nou de la Sinaia până la ieșirea din Comarnic. "Începând cu ora 12.00, de la Brașov s-a dispus devierea traficului pe DN 1A. Momentan, pe DN 1A, nu sunt probleme de trafic, dar se va aglomera în curând pe sensul către Ploieşti", a transmis purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.