Miercuri, 05 Decembrie 2018 14:15

FOTO | Mizerie în centrul Ploieştiului după ce Primăria a oferit mii de porţii de fasole şi cârnaţi

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Devenită o tradiţie de Ziua Naţională, aproape la fel de cunoscută ca parada militară sau depunerea de coroane, oferirea de porţii de fasole din partea Primăriei Ploieşti a lăsat în acest an centrul oraşului plin de gunoaie. Autorităţile locale au montat în parcul din faţa Halelor mai multe corturi de unde le-au oferit doritorilor ceai cald şi farfurii cu fasole şi ciolan, însă au uitat că mai trebuie gestionată şi problema gunoaielor. Astfel, mulţimea a lăsat în urma sute de farfurii, tacâmuri de unică folosinţă şi şerveţele utilizate, care n-au mai încăput în coşurile de gunoaie.

Pe reţelele de socializare au apărut mai multe fotografii realizate în urma ospăţului. Autorul unor fotografii distribuite în grupul de Facebook "Municipiul Ploiesti" observă faptul că Primăria a oferit gratuit mii de porţii de fasole, fără să vină şi cu o soluţie pentru deşeurile rezultate. "Primăria Ploieşti a oferit 3000 porţii de fasole şi cârnaţi în parcul Toma. N. Socolescu fără a oferi şi pubele de gunoi suplimentare, rezultatul se vede în aceste poze amuzante mai ales datorită indicatorului pus la 2 metri de coşul de gunoi", a comentat Teoalida Mihai. În imaginile publicate pe reţeaua de socializare se vede cum coşurile au fost umplute cu farfurii din plastic, iar din acestea s-a scurs o "trenă" de gunoaie, în unele cazuri lungă de peste un metru.

Ironia sorţii, remarcată de autorul pozelor, este că unul dintre aceste maldăre s-a strâns fix sub o plăcuţă în care autorităţile locale aminteau că aruncarea deşeurilor pe domeniul public se sancţionează cu amendă.

VEDEŢI  ŞI:

FOTO şi VIDEO | Cum s-a văzut parada de 1 Decembrie la Ploieşti. Vezi o amplă galerie multimedia!

FOTO şi VIDEO | S-au aprins luminile de Crăciun în Ploieşti. Uite cum arată centrul oraşului!

Decembrie plin de surprize, la Ploiești. Programul complet al evenimentelor programate până la Crăciun

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.