Joi, 06 Decembrie 2018 08:14

Jandarmii şi poliţiştii s-au transformat în ajutoare pentru Moş. Gesturi impresionante pentru prahoveni nevoiași

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca în fiecare an, în prag de sărbători, poliţiştii prahoveni se mobilizează pentru a sprijini familiile aflate în dificultate și a le aduce un zâmbet cât de mic, pe buze, în perioada Crăciunului, celor nevoiași.

Miercuri, în ajun de Moș Nicolae, poliţiştii din Breaza, ajutori ai lui Moş Nicolae, au poposit la Centrul de Plasament Breaza, unde sunt instituționalizați 45 de copii. Cei mici au primit  daruri constând în dulciuri, fructe, sucuri şi le-au răsplătit pe ajutoarele în uniformă ale Moșului cu un  scurt moment artistic.

Moș Nicolae a trimis daruri, tot prin intermediul polițiștilor din Breaza, și familiei fetiței de 9 ani din Nistorești, al cărei caz a apărut în presă și în decembrie anul trecut, dar anul acesta. Copila are nevoie de mult ajutor, din cauza afecțiunii de care suferă. Familia ei a primit de la poliţişti lemne de foc pentru încălzirea locuinței, iar fetiţa şi cei doi frăţiori au primit cadou dulciuri şi alimente.

Citiți și:  CAMPANIE "PENTRU TINE" - Maria Pădure (9 ani), o copilă pentru care internările și operațiile anuale au devenit un„stil de viață”, are nevoie de o baie și lemne pentru iarnă

Toate aceste daruri au fost achiziționate din contribuţiile benevole ale poliţiştilor din Breaza.

Și jandarmii au încercat să aducă puțină bucurie, de sărbători, în sufletele celor mai puțin norocoși. Tot miercuri, aceștia au vizitat doi copii din comuna Șirna, rămași orfani și care au de înfruntat nu doar o sărăcie lucie, ci și condiții de locuit departe de ce ar avea nevoie.

"Comanda  Jandarmeriei Române şi personalul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova au sprijinit familia în cauză cu un generator electric, totodată  amenajându-le şi instalaţia aferentă, casa nefiind racordată la reţeaua de energie electrică. Jandarmii prahoveni au fost prezenţi la locuinţa celor doi copii pentru a le oferi un pom de Crăciun cu instalaţie ornamentală, dulciuri, alimente şi obiecte de uz casnic, precum şi combustibil pentru generatorul electric", a anunțat IJJ Prahova.

Sursa foto: IJP Prahova, IJJ Prahova

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.