Joi, 13 Decembrie 2018 14:49

FOTO | "Urare" inedită din partea MAI de sărbători pentru "toți cei care se gândesc să colinde gazdele ce nu-s acasă"

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei care se ocupă de comunicarea publică în Ministerul Afacerilor Interne ies puţin din registrul obişnuit, acela al limbajului riguros şi al comunicatelor care inevitabil conţin expresii precum "sub aspectul săvârşirii infracţiunii de", "prin metode specifice" sau "în timp ce se aflau în patrulare pe raza localităţii", şi vin cu o inedită "urare" cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Pe pagina oficială de Facebook a MAI a fost publicat un mesaj adresat celor "care se gândesc să colinde gazdele ce nu-s acasă sau au de gând să încalce legea în acestă perioadă", mesaj care însoţeşte o fotografie cu trupele de intervenţie ale Poliţiei Române.

"Horia Brenciu a cântat, Singur acasă a fost re..re...re...difuzat, Ștefan Hrușcă și-a programat concertele și Fuego și-a cumpărat brad. Sunt doar câteva semne că sărbătorile se apropie și colindătorii vor bate curând la ușă. Pentru toți cei care se gândesc să colinde gazdele ce nu-s acasă sau au de gând să încalce legea în acestă perioadă, le transmitem că și noi suntem pregătiți să îi „colindăm” matinal și inopinat. Nu le recomandăm să se ascundă în spatele ușii pentru că vom respecta tradiția să batem... cu berbecul și există riscul să fie accidentați", se arată în aşa-zisa urare de sărbători publicată zilele acestea de MAI pe reţeaua de socializare.

"O fi lerul ler, dar și legea e lege!", mai specifică autorul mesajului, care aminteşte că "avertismentul este valabil tot timpul, nu numai de sărbători".

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.