Vineri, 14 Iunie 2019 14:41

GALERIE FOTO | A început festivalul interetnic din Ploieşti. Ce surprize îi aşteaptă pe vizitatori

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

A început festivalul interetnic organizat în centrul municipiului Ploieşti de reprezentanţii comunităţii turce din România. De vineri până duminică, ploieştenii au ocazia să ia contact cu o parte din tradiţiile, dansurile şi gustările specifice acestei zone a Europei.

Organizatorii au adus mai multe standuri cu produse de artizanat, dulciuri şi mâncăruri tradiţionale turceşti. Faţă de ediţiile anterioare derulate în Ploieşti, anul acesta avem în plus un stand de produse de artizanat lucrate manual, unul cu numeroase sortimente de şerbet turcesc şi unul cu pide, un preparat gastronomic cu specific oriental mai puţin cunoscut pe la noi.

Sunt surprize şi în privinţa spectacolelor care vor avea loc în centrul Ploieştiului, principala noutate din 2019 fiind aducerea unei fanfare otomane. Spectacolele vor avea loc în toate cele trei zile de festival, cu începere de la orele 13.00, 16.00 şi 19.00 şi vor dura câte 75 de minute, au mai anunţat organizatorii.

Festivalul se desfăşoară în centrul municipiului Ploieşti, în parcarea dintre Palatul Culturii şi Parcul Toma Socolescu.

CITIŢI ŞI:

Festival mediteranean în Ploieşti. În lipsă de bani pentru evenimente publice, Primăria încearcă să aducă festivaluri "de-a gata"

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.