Marți, 12 Noiembrie 2019 13:39

Vezi unde va fi amplasat în această iarnă Orăşelul Copiilor din Ploieşti!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Orăşelul Copiilor se mută din nou, la Ploieşti! După ce, în ultimii zece ani, a fost organizat ba în parcul de lângă Halele Centrale, ba în parcarea de lângă, ba pe la Piaţa Aurora, ba la Sala Sporturilor, în această iarnă Orăşelul urmează să fie organizat la Parcul Municipal Vest.

Chiar dacă încă n-a fost făcut un anunţ oficial în acest sens, amplasamentul pare bătut în cuie, iar singura discuţie rămasă de lămurit vizează asigurarea unui traseu de transport în comun care să aducă oamenii din centru către parcul situat lângă Gara de Vest şi viceversa.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

GALERIE FOTO | Primăria Ploieşti a demarat montarea instalaţiilor pentru Crăciun de la începutul lui noiembrie

Reprezentanţii Primăriei Ploieşti au confirmat pentru "Telegrama" că Orăşelul Copiilor se va muta în această iarnă în Parcul Municipal Vest şi că aici, special, vor fi montate mai multe instalaţii de iluminat festiv, în contextul în care montarea ornamentelor a început de peste o săptămână în municipiu. Cel mai probabil, aprinderea beculeţelor la Orăşel se va face în ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, în timp ce în restul oraşului iluminatul festiv va fi aprins de 1 Decembrie. Potrivit unor surse din administraţia locală, directorul Parcului Municipal Vest, Donald Constantin, s-ar fi plâns că discuţiile pentru asigurarea unui traseu de transport în comun s-au blocat la nivelul TCE. În replică, directorul firmei de transport public a municipalităţii, Alexandri Nicolae, spune că aşteaptă o solicitare oficială în acest sens şi că se va găsi o soluţie. "Nu am primit nicio solicitare scrisă. Am avut discuţii cu Primăria referitoare la organizarea din perioada sărbătorilor de iarnă, însă acestea nu au vizat Parcul Municipal Vest, ci doar un tramvai şi un autobuz, pe care vrem să le decorăm, pe modelul Tramvaiului Copiilor. Dar cu siguranţă o să discutăm şi acest lucru şi o să găsim o soluţie ca să ajutăm oamenii să ajungă la parc, e posibil să creştem frecvenţa traseului 39, care deja există", ne-a declarat Alexandri Nicolae.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.