Luni, 18 Noiembrie 2019 11:57

VIDEO | Reparaţii în parcul de la Sala Sporturilor din Ploieşti înainte de vizita lui Iohannis | GALERIE FOTO

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Klaus Iohannis îşi începe cu o manifestaţie la Ploieşti ultima săptămână de campanie electorală înainte de turul doi de alegeri prezidenţiale. Coincidenţă sau nu, înainte de sosirea preşedintelui la Sala Sporturilor "Olimpia", muncitorii de la SGU au fost trimişi, înainte de prânz, să facă reparaţii în parcul de lângă. Să tot fie mai des campanii electorale!

Luni, în jurul orei 11.00, un echipaj de la Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti făcea reparaţii la locul de joacă din vecinătatea clădirii Sălii Sporturilor. În sunete de flex şi ciocane, întrerupte, din când în când, doar de câte un "ţine tu de acolo" sau "adu stinghiile de la maşină", câţiva muncitori lucrau de zor pentru repararea unui tobogan, în timp ce un coleg căra materiale, de la autoutilitara parcată pe aleea de lângă lac, la intrarea în locul de joacă. Nu departe, doi poliţişti locali îşi făceau tura de patrulare, supraveghind tot ce mişcă pe alei şi dezbătând cazul ursului lovit de maşină în Harghita şi "păzit" de autorităţi în timp ce agoniza pe marginea drumului. Mai aproape de sală, organizatorii evenimentului începuseră deja să descarce instalaţiile pentru scenă, lumini, sonorizare şi aşa mai departe, pentru vizita electorală, în timp ce în faţa clădirii făcea curăţenie o măturătoare de la Rosal, căreia i-au venit în sprijin, ceva mai târziu, încă doi colegi.

Aşa-zisa mobilizare de acum pare, totuşi, departe de ce s-a întâmplat la precedenta manifestaţie derulată în Ploieşti care l-a avut în centru pe Klaus Iohannis, când autorităţile au făcut "lună" în parcul de la Casa Sindicatelor, vopsind în albastru până şi marmura de la scările de acces. E greu de spus dacă lucrările de acum au sau nu legătură cu sosirea preşedintelui. Totuşi, un cârcotaş ar putea să observe că, în timp ce reparaţiile şi curăţenia se făceau în imediata vecinătate a Sălii Sporturilor, în partea opusă a parcului, în spatele clădirii, înspre strada Eroilor, încă sunt probleme, cu bănci rupte, copaci netoaletaţi şi coşuri de gunoi distruse.

Klaus Iohannis vine luni la Ploieşti, pentru o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii PNL. Accesul în Sala "Olimpia" se va face până la ora 16.30, au anunţat organizatorii.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.