Miercuri, 20 Noiembrie 2019 16:08

VIDEO şi FOTO | Continuă montarea ornamentelor. Vezi cum va fi împodobit centrul Ploieştiului în această iarnă!

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Firma contractată de administraţia ploieşteană  pentru întreţinerea sistemului de iluminat public lucrează de zor, în aceste zile, în mai multe zone din municipiu, pentru montarea instalaţiilor festive dedicate sărbătorilor de iarnă. Se lucrează intens în centrul municipiului, unde spaţiile verzi au fost împânzite de ornamente.

Mai mulţi muncitori lucrau miercuri, la prânz, în parcul din faţa Palatului Administrativ şi în cel din faţa Galeriilor Comerciale, pentru montarea şi racordarea la reţea a instalaţiilor de iluminat festiv. Stâlpii au fost umpluţi de ornamente, pe spaţiul verde şi pe alei au apărut mai multe figurine tridimensionale, fântâna arteziană din faţa Casei Albe a fost acoperită cu brazi metalici, în timp ce în zona pietonală din apropierea Teatrului "Toma Caragiu" a apărut, la fel ca anul trecut, o suită de arcade luminoase.

Aprinderea instalaţiilor de iluminat festiv în Ploieşti va avea loc, în acest an, pe data de 1 Decembrie. Face excepţie Parcul Municipal Vest, unde va fi organizat în premieră Orăşelul Copiilor şi unde aprinderea oficială a beculeţelor e programată pe 5 decembrie, înainte de Moş Nicolae.

MAI MULTE DETALII AICI:

GALERIE FOTO | Primăria Ploieşti a demarat montarea instalaţiilor pentru Crăciun. Ce zone noi vor fi împodobite

Vezi unde va fi amplasat în această iarnă Orăşelul Copiilor din Ploieşti!

   

1 comentariu

  • Link la comentariu Marcel Frigea Sâmbătă, 23 Noiembrie 2019 04:49 postat de Marcel Frigea

    Podul de lemn când e gata?

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.