Joi, 05 Decembrie 2019 11:13

Consiliul Judeţean deschide azi un târg de Crăciun în centrul Ploieştiului

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce Primăria Ploieşti a ales să organizeze Orăşelul Copiilor şi Târgul de Crăciun în Parcul Municipal Vest, la periferia oraşului, Consiliul Judeţean Prahova a decis să amenajeze propriul târg, în centrul municipiului. Deschiderea evenimentului din faţa Palatului Administrativ e programată joi seară.

Târgul dedicat sărbătorilor de iarnă din centrul Ploieştiului va funcţiona până pe 27 decembrie, în intervalul orar 10.30-19.30, a anunţat Consiliul Judeţean Prahova. Deschiderea este astăzi, de la ora 18.00.

Înainte de deschiderea oficială a târgului în aer liber, autorităţile judeţene au programat şi un spectacol, susţinut, de la ora 16.00, în Sala Europa din Palatul Administrativ, de Şcoala Populară de Arte. În restul perioadei, autorităţile au mai programat, în fiecare zi de vineri, sâmbătă şi duminică, spectacole în aer liber, cu începere de la 17.30.

"Magia sărbătorilor de iarnă și în Centrul Civic al municipiului Ploiești! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, am decis să organizăm Târgul de Crăciun și în centrul orașului nostru pentru a aduce un strop de magie și cetățenilor care ar ajunge cu dificultate în Parcul Municipal Vest. Echipa Consiliului Județean Prahova vă așteaptă cu drag! Sărbători fericite!", a transmis, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

Magia sărbătorilor de iarnă și în Centrul Civic al municipiului Ploiești! Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, am decis să...

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.