VIDEO - Așa începe minivacanța pentru românii care au pornit spre Valea Prahovei!!!

VIDEO - Așa începe minivacanța pentru românii care au pornit spre Valea Prahovei!!!

La doar câteva zile după ce însuși ministrul Transporturilor, Lucian Bode, s-a plâns că a stat șapte ore în trafic, pe Valea Prahovei, mii de români se înghesuie să-și înceapă minivacanța de 24 Ianuarie cu o jumătate de zi pierdută în coloană, pe șosea.

Imaginile surprinse din elicopterul care supraveghează circulația pe DN 1, vineri, arată coloane interminabile de mașini.

Potrivit IJP Prahova, se circulă în coloană pe o distanță de opt kilometri, între Nistorești și Comarnic, dar și  pee un tronson de vreo patru kilometri, până la intrarea în Bușteni.

Cum construirea autostrăzii Comarnic - Brașov nu este încă un lucru lămurit, ministrul Transporturilor a anunțat, tot în această săptămână, că analizează alte variante pentru descongestionarea DN 1. Ministrul a amintit de un drum forestier de la Azuga, DJ 102I Câmpina/Valea Doftanei - limita Brașov și un drum local de la Sinaia, dar și de centurile ocolitoare ce ar trebui construite la Comarnic și Bușteni.

Citiți și: Trei alternative la DN 1, în atenția Ministerului Transporturilor, până la realizarea autostrăzii Comarnic - Brașov

Sursa imagini: IJP Prahova

Image
Image
Image