Și Direcția de Urbanism a Primăriei Ploiești își modifică progrmul cu publicul, din 9 noiembrie

Și Direcția de Urbanism a Primăriei Ploiești își modifică progrmul cu publicul, din 9 noiembrie
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Programul cu publicul al Direcției Generale de Dezvoltare Urbană din cadrul Primăriei Ploiești va fi modificat de luni, 9 noiembrie, ca măsură împotriva răspândirii noului coronavirus. Astfel, cu excepția Registraturii care, lunea, va avea cinci ore de program cu publicul, la toate celelalte birouri cetățenii nu vor mai acces decât două, cel mult trei ore pe zi, de luni până joi:

"Noul program a fost aprobat de conducerea instituției și reprezintă o măsură de prevenire a îmbolnăvirii cu COVID-19 în rândul angajaților administrației publice locale", a transmis Primăria Ploiești, sâmbătă, într-un comunicat prin care reamintește și că, la nivelul municipalității, activitatea de lucru cu publicul se realizează și online, prin adresele de email:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cetățenii pot obține informații și telefonic, la numărul 0244.516699 sau la dispeceratul permanent al municipalității, 0244.984.

 

Image