Alertă emisă de Primăria Sinaia! Fals arhitect descoperit de angajații administrației locale

Alertă emisă de Primăria Sinaia! Fals arhitect descoperit de angajații administrației locale

Primăria Sinaia a publicat o avertizare cu privire la o persoană care s-a dat drept arhitect și, fără a avea acest drept, a semnat documentații pentru autorizare de construcții. Se pare că persoana în cauză ar fi utilizat, ani l rând, datele de identificare ale altei persoane. Un dosar recent depus la Sinaia l-ar fi dat de gol pe falsul arhitect.

“Facem cunoscut publicului numele domnului HURDUBELEA PETRE SILVIU care pretinde dreptul de semnătură ca arhitect. Acesta a semnat mai multe documentații pentru autorizarea de construcții în ultimii ani folosind datele de identificare ale altei persoane.

Falsul a fost descoperit astăzi (marți – n.r.) de către Arhitectul Șef al Orașului Sinaia în colaborarea cu Inspectoratul de Stat în Construcții Prahova, care au solicitat verificarea acestuia de care Ordinul Arhitecților din România în urma unor suspiciuni în legătură cu o documentație de urbanism depusă la sediul nostru. Îi mulțumim colegei noastre pentru profesionalismul și responsabilitatea cu care a acționat”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Aceștia au lansat avertismentul temându-se că „există posibilitatea ca mai mulți cetățeni să fie expuși, fără voia lor, unui act de fraudă”.

Autoritățile locale au anunțat că au fost sesizate și organele de anchetă, cu privire la acest caz.

 

 

Image
Image
Image