Consiliul Judeţean Prahova a găsit fonduri de investiţii în ultimele zile din 2019

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Consiliul Judeţean Prahova a alocat, la şedinţa din această săptămână, aproape 2,9 milioane de lei pentru susţinerea proiectelor de investiţii locale, derulate în parteneriat cu primăriile.

Lista suspusă dezbaterii în şedinţa CJ a cuprins 30 de proiecte noi intrate la finanţare în ultimele zile ale anului, dar şi continuarea a nouă parteneriate deja existente. Cele mai mari sume merg către Primăria Băicoi, care a primit 200.000 de lei pentru dotarea locului de joacă de la Grădinița Liliești, Primăria Şirna, 150.000 de lei pentru înlocuirea corpurilor de iluminat vechi cu unele cu o eficienţă energetică mai mare, şi Primăria Proviţa de Sus, 130.000 de lei pentru reparaţii la parcările instituţiilor publice. Alte 11 primării au primit câte 100.000 de lei pentru proiecte noi, la Vălenii de Munte, Apostolache, Berceni, Ceptura, Ciorani, Cornu, Filipeştii de Târg, Gherghiţa, Gura Vadului, Măneciu şi Păuleşti. Tot o alocare de 100.000 de lei a fost făcută de Consiliul Judeţean Prahova şi pentru continuarea unui proiect de modernizare a drumurilor locale din oraşul Comarnic.

Cea mai mică sumă aferentă unui proiect de investiţii a fost alocată pentru Primăria Sângeru, 9.000 de lei pentru plata unor servicii de management de proiect. Aceeaşi unitate administrativă a mai primit, însă, câte 16.000 de lei pentru alte două obiective de investiţii noi şi 43.000 de lei pentru un al patrulea proiect, de întocmire a Nomenclatoruli stradal.

În total, Consiliul Judeţean Prahova a alocat, cu aproximativ două săptămâni înainte de finalul anului, 2.266.500 de lei pentru investiţii noi şi 620.000 de lei pentru parteneriate în derulare.

Image