De luni încep lucrări de asfaltare pe Bulevardul Republicii, în cartierul Albert

Autorităţile ploieştene transmit că vor începe săptămâna viitoare lucrările de reparaţii pe Bulevardul Republicii, în cartierul Albert, tronson despre care "Telegrama" scrisese încă din ianuarie, anunţând că aici au apărut gropi mari la doar câteva luni de la ultima asfaltare.

La momentul respectiv, primarul Adrian Dobre spunea că lucrarea e în garanţie şi că pe acest tronson se va interveni din nou imediat ce vremea o va permite. Ulterior, administraţia locală a anunţat că de luni vor începe reparaţiile, pe acest tronson aflat în cartierul Albert, cuprins între străzile Gilortului şi Amaradiei.

"Primăria municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic-Investiții, informează cetățenii că, începând cu data de 11.02.2019, se vor executa lucrări de reparații pe Bulevardul Republicii, între strada Amaradiei și strada Gilortului. Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări (cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban»", se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Ploieşti.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

GALERIE FOTO | Gropi mari pe cea mai circulată şosea din Ploieşti. Vezi explicaţiile Primăriei!

"Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se încheie mesajul Primăriei.

Image
Image
Image