fbpx

FOTO | ANL va construi la Vălenii de Munte locuinţe pentru medici

Image
Image

Agenţia Naţională pentru Locuinţe urmează să realizeze în oraşul prahovean Vălenii de Munte mai multe apartamente dedicate specialiştilor din sistemul de sănătate. Predarea amplasamentului aferent acestei investiţii a avut loc în această săptămână, iar autorităţile speră că, odată cu realizarea acestor construcţii, unitatea medicală din nord-estul judeţului Prahova va deveni mult mai atractivă pentru personalul medical, în contextul în care majoritatea spitalelor din această regiune se confruntă de ani întregi cu deficit de personal specializat.

Prezent, zilele trecute, la predarea amplasamentului de la Văleni, directorul general ANL, ploieşteanul Andrei Ţurcanu, a anunţat că aici vor fi realizate construcţii cu două etaje şi mansardă, care vor cuprinde în total 12 apartamente de două camere. "Programul derulat prin A.N.L. vine în sprijinul medicilor rezidenți și al tinerilor specialiști din domeniul sănătății, ale căror venituri nu le permit accesul la o locuință în proprietate sau închirierea unei locuințe în condițiile pieței", a afirmat Andrei Ţurcanu.

Conducerea ANL a avut în ultimele săptămâni o agendă încărcată. Andrei Ţurcanu a mai anunţat, pe rând, realizarea studiului de fezabilitate pentru 16 locuinţe pentru tineri destinate închirierii în Săvineşti, judeţul Neamţ, semnarea contractului de proiectare şi execuţie pentru 16 locuinţe de serviciu în Ineu, judeţul Arad, semnarea unui contract similar pentru alte 24 de unităţi locative dedicate tinerilor în Siret, Suceava şi predarea amplasamentului pentru 20 de locuinţe dedicate tinerilor şi specialiştilor de sănătate, în Galaţi.

{gallery}predare amplasament anl valeni medici{/gallery}

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.