FOTO | "Ninja Warrior" la Sala Sporturilor din Ploieşti

FOTO | "Ninja Warrior" la Sala Sporturilor din Ploieşti

În parcul de la Sala Sporturilor din Ploieşti a apărut de câteva zile un cadru multifuncţional pentru exerciţii şi căţărări, instalat în urma unei donaţii primite de municipalitate. Înainte de inaugurarea propriu-zisă se caută, din câte se pare, un translator de limba rusă.

Cadrul metalic include mai multe aparate şi tipuri de exerciţii, sisteme de prindere şi trasee de căţărări, în bună măsură comparabile cu probele din cunoscutul concurs "Ninja Warrior". El a fost instalat aproape de Sala "Olimpia", pe insula din Parcul "Regele Mihai I", în zona în care mai fuseseră amplasate în trecut şi alte aparate de fitness în aer liber. Noul aparat multifuncţional a apărut în baza unei sponsorizări primite de municipalitate din partea Lukoil, a anunţat astăzi primarul Andrei Volosevici.

Primarul Ploieştiului a mai anunţat că, tot în baza unor parteneriate cu diverse societăţi implicate în viaţa comunităţii locale, au fost modernizate în ultimele zile şi alte parcuri sau locuri de joacă, inclusiv cel de pe aleea Grindului şi cel din zona Bisericii Sf. Andrei.

Oficial, traseul de tip ninja warrior de la Sala Sporturilor n-a fost încă dat în folosinţă, ca dovadă că în zonă există câteva semne de interzicere a accesului. Neoficial, autorităţile aşteaptă tipărirea unor plăcuţe cu limita minimă de vârstă pentru utilizare şi cu instrucţiunile de folosire, în condiţiile în care, din ce-am auzit, aparatul primit sub formă de donaţie a venit cu instrucţiunile în limba rusă.

Image
Image
Image