GALERIE FOTO | Cum arată locurile de joacă din Ploieşti modernizate în această primăvară

GALERIE FOTO | Cum arată locurile de joacă din Ploieşti modernizate în această primăvară

Primăria Ploieşti a derulat în ultimele zile, cu sprijinul unor companii din municipiu, lucrări de modernizare a unor locuri de joacă.

"În parcul Andrei Mureșanu s-a înființat un nou loc de joacă, lângă biserică, în parteneriat cu S.C. Coral Impex S.R.L., care include echipamente și accesorii noi, în conformitate cu cerințele europene. Noile obiecte de joacă (tobogane, leagăne, balansoare) au un design atractiv, în culori vesele, destinate activităților recreative pentru copii. Locul de joacă beneficiază și de pavaj special cu cauciuc antitraumă, destinat siguranței celor mici. În cadrul aceluiași parteneriat a fost reabilitat parțial și locul de joacă din parcul Andrei Mureșanu, spre Șoseaua Nordului, spațiu în cadrul căruia s-au amplasat 2 ciupercuțe și 1 carusel, precum și suprafață de protecție", a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă transmis joi.

"De asemenea, de lucrări de reabilitare a beneficiat și locul de joacă amplasat pe strada Grindului colț cu strada Trotușului, spațiu în care au fost amplasate ciupercuțe, 1 carusel și balansoar, echipamente cu design atractiv și vesel. Aceste lucrări au fost sponsorizate de S.C. WOMA ECOSERV CONSTRUCT S.R.L.", a mai anunţat administraţia locală.

 

"Preocuparea pentru sănătatea copiilor a crescut foarte mult, spațiile de joaca pentru copii reprezentând cea mai buna soluție pentru petrecerea timpului liber, motiv pentru care se impune amenajarea/reparația locurilor de joacă din municipiu. Astfel, administrația publică ploieșteană urmărește crearea unui mediu propice pentru stimularea imaginației, sociabilității, dezvoltării fizice și a abilitaților de coordonare motorie a copiilor. Municipalitatea ploieșteană mulțumește comunității locale de afaceri pentru implicarea în astfel de proiecte, menite să dezvolte gradul de confort urban. Primăria municipiului Ploiești va continua să deruleze lucrări de modernizare, dar și să dezvolte parteneriate similare, în vederea realizării, la nivelul comunității locale, a cât mai multor locuri de joacă sau zone de recreere și agrement, moderne și sigure", se mai arată în comunicat.

(Foto: Primăria Ploieşti)

Image
Image
Image