Luni, 06 Octombrie 2014 06:20

BĂICOI. Fonduri pentru apă, canalizare şi asfaltări

Scris de  Alex Călinoiu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oraşul Băicoi desfăşoară în această perioadă mai multe proiecte de anvergură, cu finanţare de la Uniunea Europeană şi Guvern, pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare şi asfaltare mai multor drumuri.

Băicoiul este „prins” în master-planul judeţean de apă şi canalizare, urmând să beneficieze de o investiţie substanţială, suportată în mare măsură din finanţare de la Uniunea Europeană, pentru introducerea a 63 de kilometri de canalizare în oraş. Separat, administraţia locală a obţinut fonduri şi de la bugetul de stat, prin Ordonanţa 28, pentru lucrări de canalizare, extinderea reţelei de apă şi asfaltări.

„Lucrările în cadrul master-planului judeţean sunt deja începute. Noi figurăm cu 63 de kilometri de canalizare. Prin Ordonanţa 28, avem fonduri asigurate pentru alţi 23 de kilometri de canalizare, 23 de kilometri de reţea de apă şi 12 kilometri de asfalt. Şi pentru apă, lucrările au început, iar pentru celelalte două sunt în curs de realizare a documentaţiei tehnice. Până la sfârşitul anului estimăm că se vor semna şi aceste contracte”, ne-a declarat, vineri, primarul localităţii, Ciprian Stătescu.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.